П`ятниця, 26.04.2024, 16:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Чернещинський ліцей"
Зачепилівської селищної ради
Красноградського району Харківської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Зі святом!
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Вересень » 3 » Свято нового навчального року
09:07
Свято нового навчального року

1 вересня в Україні відзначається День знань. Цього дня Чернещинський НВК зібрався, щоб привітати своє поповнення - 15 першокласників, які навчатимуться за стандартами Нової української школи. А вестиме їх лабіринтами навчання, буде другом і порадником досвідчена вчителька, талановита і творча особистість Лисяк Поліна Михайлівна.

За традицією, на святі були присутні почесні гості. Серед них Народний депутат України Анатолій Мусійович Гіршфельд, представник від почесного громадянина Харківської області та Зачепилівського району, депутата Харківської обласної ради Гляня Івана Даниловича Коричанський Роман Сергійович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської РДА Петренко Олена Олександрівна, представник від нашого постійного спонсора ПП "Залиман", від депутата Полтавської обласної ради Тимохи Юрія Олександровича та сільський голова Безкровна Світлана Миколаївна. Першачки відчували себе справжніми героями свята, отримуючи щедрі подарунки від гостей та спонсорів.

Цього року в Чернещинському НВК вирішили відмовитися від стандартної лінійки. Стоячи напівколом та тримаючи в руках жовті і блакитні кульки - кульки кольорів українського прапору - учні нашого закладу освіти виконали видовищний флешмоб. "З небес святих прозоро-синіх упала зоряна сльозина - і утворилася перлина. Ім'я у неї - Україна. Перлина Україна, на весь світ одна єдина" - лунали слова пісні над Чернещиною. Отакий наш український флешмоб.

Перший дзвіночок також лунав нестандартно. Одинадцятикласник Анатолій Гладюк з Дариною Шадько, ученицею 1 класу на плечах пройшов уздовж вінка, що "сплели" учні, додавши до нього кожен свою квітку надії. Вінок символізував єдність та дружбу між усіма учнями нашого закладу освіти.

Зі святом нового навчального року вас, дорогі учні, шановні вчителі та співробітники нашого закладу освіти!

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 426 | Додав: Іванівна | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Корисні сайти
Погода в Чернещині


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz