Четвер, 02.05.2024, 11:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Чернещинський ліцей"
Зачепилівської селищної ради
Красноградського району Харківської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Зі святом!
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2010 » Грудень » 29 » Реорганізація СЗОШ І-ІІІ ступенів с. Чернещина
11:26
Реорганізація СЗОШ І-ІІІ ступенів с. Чернещина
Радісна подія відбувається цими днями у селі Чернещина Зачепилівського району. Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Чернещина реорганізована в Чернещинський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад
 І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»
  30 грудня 2010 року j 12.00 відбудуться урочистості з нагоди відкриття Чернещинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Зачепилівської районної ради Харківської області 
 Відкриття навчально-виховного комплексу – визначна подія не тільки для села Чернещина, а й для всього району, бо на карті Зачепилівщини зявився центр освіти і культури, де сільські малюки з раннього віку оволодіватимуть знаннями, пізнаватимуть навколишній світ, долучатимуться до прекрасного.
 За підтримки голови Зачепилівської районної державної адміністрації Кобильської Лідії Дмитрівни проведено реконструкцію приміщення середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Чернещина для відкриття в ній дошкільного навчального закладу, який радо відкриває двері для своїх вихованців і в результаті цього заклад змінив свій статус. Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Чернещина перейменована в Чернещинський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Це перший такий заклад в Зачепилівському районі.
Під час ремонту в приміщенні, де буде знаходитися дошкільна група замінено всі вікна, двері, проведено внутрішній ремонт приміщення, упорядковано територію. Створено всі необхідні умови для роботи харчоблоку, пральні. У дитячих кімнатах є все необхідне, аби діткам тут жилося затишно, весело та цікаво. Придбано нові меблі, килими, іграшки. Діткам не доведеться сумувати. 
 На урочистості запрошені почесні гості.
У святкуванні візьмуть участь сільський голова Волжан С.М., батьки, вчителі, вихованці, односельці. 
У програмі заплановано привітання гостей, вітання дошкільнят.






Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 893 | Додав: Wladimir | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Корисні сайти
Погода в Чернещині


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz